Coach Zeist

Coach Zeist is een praktijk van Inez Maessen en Desirée Pieters, ZKM-coaches die mensen begeleiden met coaching in persoonlijke ontwikkeling. Ze maken hierbij gebruik van de Zelf Konfrontatie Methode (ZKM) in combinatie met andere methodes. Coach Zeist gaat met de ZKM-methode diep in op bewustwording en verandering. De ZKM stimuleert je om daadwerkelijk in actie te komen en je doelen stap voor stap te verwezenlijken en zo aan je eigen persoonlijke groei te werken. Evaluatie-onderzoeken laten zien dat de coaching lang doorwerkt en een leidraad geeft voor het leven.

Wil jij weten wat Coach Zeist voor jou persoonlijk kan betekenen? Kijk dan eens bij coaching Zeist persoonlijk. Ben je werkgever en op zoek naar een coach voor één of meerdere werknemers? Kijk dan eens bij coaching Zeist werkgever.

Het coaching traject begint altijd met een intakegesprek met Inez of Desirée. In dit gesprek wordt samen gekeken naar jouw persoonlijke vraag. Tevens wordt een doel voor het traject geformuleerd. Mogelijke doelen om naar Coach Zeist te gaan zijn:

  • Coach Zeist begeleidt naar meer zekerheid en zelfvertrouwen in je werken.
  • Coach Zeist helpt je meer balans te vinden in werk en privé.
  • Coach Zeist begeleidt om meer grip op je loopbaan te krijgen.
  • Coach Zeist helpt je een aantal competenties te ontwikkelen.
  • Coach Zeist helpt je na ziekte of burn-out om weer goed en duurzaam te re-integreren
  • Coach Zeist begeleidt bij voor meer energie in je werk krijgen.
  • Coach Zeist helpt je beter voor jezelf op te komen in je werksituatie.
  • Coach Zeist helpt je stil te staan bij je loopbaan en keuzes.

Aan het begin van de coaching wordt een plan gemaakt in de vorm van een offerte/contract. Hierin wordt duidelijk vastgesteld hoeveel bijeenkomsten er zullen plaatsvinden, wat er per bijeenkomst zal gebeuren en waaraan wordt gewerkt. Het traject begint meestal met 4 sessies van 3 uur. Deze worden meestal gevolgd door gemiddeld 3-6 sessies van 1,5 uur. Het coaching traject wordt afgesloten met een eindevaluatie. Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie bij kosten.

AdminCoach Zeist