Paren

Psycholoog Zeist Desirée Pieters onderzoekt samen met paren/koppels hoe ze uit de negatieve spiraal van zwijgen, verwijten en boosheid komen. Stap voor stap werken jullie als koppel met relatietherapie aan een positieve manier van in gesprek gaan met elkaar om de relatie weer samen op te bouwen. Herkennen jullie het onderstaande?

  • Mijn partner en ik hebben veel ruzie en problemen
  • Onze relatie loopt niet meer lekker, wij vervreemden van elkaar
  • Mijn partner is vreemdgegaan, ik weet niet hoe ik hiermee om kan gaan

In de relatietherapie werken jullie samen aan het omzetten van negatieve gedachtes als:

  • Hij zou nu wel moeten weten dat…
  • Zij doet altijd…, terwijl ik toch zo vaak vraag…
  • Ik doe alles…, ik krijg totaal geen steun….
  • Hij ziet ook totaal niet hoe druk ik ben.
  • Ik voel me alleen in mijn relatie
  • Ik word nooit gesteund door mijn partner
AdminParen