Contact

Psycholoog Coach Zeist 

Zusterplein 22 – 3703 CB Zeist

Drs. Desirée Pieters – M 0627047437 – desireepieters@planet.nl

Drs. Inez Maessen – M 0648362987 – inezmaessen@gmail.com

Bij interesse in een zelfonderzoek of gesprekken kun je vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek met Desirée of Inez aanvragen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Meer weten over de kosten en vergoedingen? Kijk dan eens hier.

Voor relatietherapie kunt u voor een vrijblijvende intake terecht bij Desirée Pieters. De intake duurt ongeveer anderhalf uur. Hiervoor gelden de tarieven voor relatietherapie. Meer weten over de kosten en vergoedingen? Kijk dan eens hier.

De praktijk is open op werkdagen van 9.00-18.00 uur.

Werkdagen Inez: maandag, woensdag en donderdag.
Werkdagen Desirée: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Beroepscodes

Psycholoog Coach Zeist werkt volgens de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de ethische code van de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen (NVO), de gedragscode van de ZKM Vereniging en de ethische code van het NVPA.

Vertrouwelijkheid

Alles wat er in de sessies met Psycholoog Coach Zeist besproken wordt en het dossier dat over jouw wordt bijgehouden, is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor derden. De ondersteuners op administratief- en ict-gebied waarmee wij werken, doen dat onder strikte geheimhouding conform de ethische code van het NIP en de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Deze afspraken zijn vastgelegd in schriftelijke documenten en het ZKM vereniging Privacyreglement. Ons verwerkingsregister AVG kun je hier downloaden.

Klachtenprocedure

Heb je een klacht over het functioneren van een van de psychologen van Psycholoog Coach Zeist? Dan nodigen wij je uit om met de desbetreffende psycholoog in gesprek te gaan en samen tot een gezamenlijke oplossing te komen. Wil je gebruik maken van een klachtenprocedure, dan is Desirée door haar lidmaatschap van de NVPA aangesloten bij de SCAG, een erkende, onafhankelijke geschilleninstantie. Via deze link vind je alle informatie die je nodig hebt voor het indienen van een klacht bij de NVPA. Inez is via de ZKM vereniging aangesloten bij dezelfde geschilleninstantie. Via deze link vind je alle informatie voor het indienen van een klacht bij de ZKM vereniging.

AdminContact