Kosten

De gesprekken bij Psycholoog Coach Zeist worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Als je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk deels vergoed te worden als psychosociale hulp, dit valt onder alternatieve zorg.

Kijk voor de meest recente informatie over vergoedingen voor de gesprekken met Desirée op de website van het NVPA. Voor de gesprekken met Inez, kun je kijken op de website van de NFG.

Tarieven psychosociale hulp:

  • € 100 per uur
  • € 80 per uur (bruto gezinsinkomen tussen € 1800- 3000)
  • € 60 per uur ( bruto gezinsinkomen onder € 1800)

Tarieven (zakelijke) coaching: voor coaching wordt een zakelijke offerte gemaakt. Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Tarieven relatietherapie: voor relatietherapie gelden bovenstaande tarieven, plus 21% BTW. Relatietherapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.
*Voor een intakegesprek relatietherapie wordt het geldende tarief wel gerekend.

Drs. D. Pieters is lid van de beroepsvereniging NVPA (lidnummer 100420) en RBCZ (204369R), als ZKM coach bij de ZKM-vereniging en als psycholoog bij NVO (Algemene BBR A1848)

Drs. I. Maessen is lid van de beroepsvereniging de NFG (lidnummer 8863) en RBCZ (180693R), als ZKM coach bij de ZKM-vereniging en als pedagoog bij de NVO

AdminKosten